Vergaderlocatie Nijmegen

ook voor regio Groesbeek, Wijchen, Zevenaar en omgeving

Vergaderlocatie Nijmegen

Een vergadering in Nijmegen op een speciaal daarvoor uitgezochte locatie biedt meer dan 1 voordeel. Ten eerste voelt het toch als een soort uitje, terwijl er wel degelijk gewerkt gaat worden. Nu zult u op kantoor vast wel de beschikking hebben over een vergaderzaal. Daarnaast is het veilig om op de bekende locatie te blijven zitten en een volgende vergadering te ondergaan. Om echt vooruit te komen kan het daarentegen wel helpen om eens uit de comfortzone van dit bekende gebouw te stappen en een vergaderzaal in Nijmegen op te zoeken. Een zaal die u uitdaagt en op nieuwe ideeën gaat brengen. Een zaal die daarnaast wel van de nodige gemakken voorzien is, een beetje comfort is namelijk wel nodig om productief te zijn. Een beetje spanning is echter ook nodig: op deze pagina vindt u een mooie combinatie van beiden. Natuurlijk kan de boog niet altijd gespannen zijn: het personeel verdient erkenning en rust wanneer het hard gewerkt heeft. Dit is ook op de locatie zelf mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van een geheel verzorgd diner of een borrel. Lijkt het u een leuk idee om eens een vergadering op locatie te houden? Kijk dan naar ons aanbod voor vergaderlocatie Nijmegen.

4 uurs vergaderarrangement Nijmegen

Spreekt een vergadering in Nijmegen, Groesbeek, Wijchen, Zevenaar en omgeving  u aan, maar moet het niet te lang duren? Dan is het dagdeel arrangement de ideale optie. 4 uur vergaderen, waarna men weer met frisse moed naar kantoor kan, of wellicht even de stad in. We gaan met alle plezier op zoek naar de ideale locatie voor uw vergadering, met uw wensen in gedachten. Dit doen we vrijblijvend, waarbij de offerte niet hoger zal uitvallen dan wanneer u deze direct bij de locatie zelf aanvraagt. Wij horen dan ook graag uw wensen, die u hieronder achter kunt laten.

Vanaf 10 personen
Vrijblijvend meer informatie

8 uurs vergaderarrangement Nijmegen

Ziet u een dag vergaderen in een groene stad als Nijmegen, of in Groesbeek, Zevenaar Wijchen of omgeving wel zitten? Dan is het dagarrangement (8 uur), een mooie optie. Locaties zijn er meerdere, welke bij u past hangt van uw specifieke wensen af. Wanneer u deze bij ons neerlegt gaan wij aan de hand hiervan op zoek. Wij doen dit geheel vrijblijvend, waarna de opties die we bieden niet duurder zijn dan wanneer u zelf een locatie zou benaderen. Maak daarom gebruik van onze service en ons netwerk. U kunt hieronder uw wensen achterlaten.

Vanaf 10 personen
Vrijblijvend meer informatie

12 uurs vergaderarrangement Nijmegen

Gaat uw vergadering de hele dag door? Het avondarrangement (12 uur) is een leuk idee. Er zijn verschillende opties te vinden. Wij verkennen graag Nijmegen, Groesbeek, Zevenaar, Wijchen en omgeving om de best passende locatie te vinden. Dit doen we gratis en vrijblijvend. Ook zal deze locatie niet duurder zijn dan wanneer u deze zelf opzoekt. Wij raadplegen met plezier ons netwerk om de mooiste oplossing te vinden. We horen dan ook graag uw wensen.

Vanaf 10 personen
Vrijblijvend meer informatie

Vergaderlocatie Nijmegen op maat

Vergaderen kan op alle manieren. Zo ook in Nijmegen, Groesbeek, Zevenaar, Wijchen en omgeving. Maar wat voor vergaderlocatie is nu het meest geschikt voor de wensen die jullie hebben? Laat je inspireren door via onderstaande mogelijkheid je gegevens achter te laten. Vervolgens gaan wij in ons netwerk op zoek naar mogelijke oplossingen. Laat ook deze vergadering in Nijmegen of omgeving direct bijdragen aan de werksfeer en je doelen. Wil je de vergadering combineren met een teambuilding? Ook dit is geen enkel probleem. We wensen je een inspirerende dag toe.

Vanaf 4 personen
Vrijblijvend meer informatie

Teambuilding Nijmegen en omgeving

Vergaderen en teambuilding is een belangrijke combinatie. Wilt u na de vergadering een spannende citygame of een kookwedstrijd? De mogelijkheden zijn enorm, ga via onderstaande button naar het aanbod van teambuilding mogelijkheden in Nijmegen en omgeving. Combineren met een vergadering? Ook dit is mogelijk. Op naar een bijzondere en uiterst vruchtbare dag. We wensen u bij voorbaat al veel plezier toe.

Divers aanbod aan activiteiten
Van €15,- tot €150,- p.p.