Congreslocatie Nijmegen

ook voor regio Groesbeek, Zevenaar, Wijchen en omgeving

Congreslocatie Nijmegen

Kijkt u uit naar een verruimend congres in Nijmegen? Een deel van de voorpret kan het bekijken van locaties om dit congres te houden zijn. U heeft vast een aantal eisen waar uw zaal aan moet voldoen: wij helpen u daar graag bij met ons aanbod. Wilt u een unieke locatie waarmee u uw gasten kunt verrassen? Een opvallende zaal die iedereen zal verbazen? Of kijkt u bij een zaal vooral naar de functionaliteit, waarbij de praktische voorwaarden belangrijk zijn? Ideaal is natuurlijk een combinatie van beiden: een inspirerende omgeving die van alle gemakken is voorzien. Wij helpen u graag om een keuze te maken uit de zalen die Nijmegen te bieden hebben. Hiervoor hebben we al een aantal zalen geselecteerd, om de keuze overzichtelijk te houden. Natuurlijk beschikken deze over de nodige technische apparatuur. Essentieel is het bij congressen namelijk dat u de spreker goed kunt verstaan. Hij zal vast iets interessants te vertellen hebben, anders zou u hem niet uitnodigen. Hij zal ongetwijfeld ook een mooi podium willen hebben, waarop hij het publiek kan inspireren. Is het congres tot een goed einde gebracht? Dit kunt u natuurlijk pas stellen als er nog een drankje gedronken is, waarbij nog eens genetwerkt kan worden met anderen uit hetzelfde vakgebied. Klaar voor een inspirerend congres? Kijk dan eens naar het aanbod voor congreslocatie Nijmegen.

Congreslocatie Nijmegen op maat

Organiseer je binnenkort een eigen congres? Of staat er in Nijmegen of omgeving een symposium op het programma waar je een congreslocatie voor zoekt? We helpen je graag bij het vinden van de locatie. Via onderstaand formulier kun je je wensen kenbaar maken, wij gaan vervolgens in ons netwerk op zoek naar diverse mogelijkheden. Zijn er nog extra of bijzondere wensen? Ook hier kijken we naar. We komen graag met je in contact. We wensen je alvast een inspirerende dag toe.

Diverse mogelijkheden in aantallen
Vrijblijvend meer info

Teambuilding Nijmegen of omgeving

Nijmegen kent iedereen van de wandel vierdaagse maar uiteraard ook van de prachtige historie. En binnenkort heb jij in de stad een congres of symposium op het programma staan. Organiseer je het evenement en ben je op zoek naar diverse extra mogelijkheden? Of bezoek je juist dit evenement met je collega's? We hebben in ons teambuilding Nijmegen netwerk diverse mogelijkheden om je bezoek of organisatie aan te vullen. We nodigen je dan ook van harte uit om het aanbod te bekijken door op onderstaande button te klikken. We wensen je alvast enorm veel plezier toe in Nijmegen of omgeving.

Divers aanbod aan activiteiten
Van €15,- tot €150,- p.p.